Højer Idrætsforening
Højer Idrætsforening
Velkommen til
Højer Idrætsforening

Højer Idrætsforening er en aktiv, god og velfungerende forening, som vi er stolte af.

Vi har en bred vifte af forskellige hold og arrangementer, for alle aldre - der er naturligvis altid plads til alle, nye som gamle medlemmer.
Kom og vær med

Vel mødt
Bestyrelsen
Multibanen
Generalforsamling 2024:
Årets hold 2023: Senior Idræt
Årets leder 2023: Søren Madsen

Højer IFs bestyrelse 2024:
Formand: Danny Nielsen
Næstformand: Mads Brask Bendtsen
Kasserer: Tanja Nissen
Sekretær: Katja Nielsen
Menige medlemmer: Anitta Stege Jensen og Dorthe Nissen.
OLDBOYSLANDSHOLDET GÆSTEDE HØJER
Højer IF takker for den flotte opbakning til arrangementet med Oldboys-landsholdet. 700 mennesker fra nær og fjern – unge som gamle, havde en fest på Højer Stadion, fredag d. 11/8. Det dejlige vejr og det flotte idrætsanlæg dannede rammen for fodboldkampen mellem Højer IF og Oldboys-landsholdet. Mange frivillige sørgede for, at alt klappede - stor tak til dem alle. Selve kampen endte 2-1 til Oldboys-landsholdet. Pyt med resultatet – det var en rigtig dejlig oplevelse. For spillerne, for gæsterne og for alle tilskuere. En stor tak skal lyde til Sydbankfonden for støtten til tribunen som næsten var udsolgt. Stemningen på især tribunen var noget spillerne på banen i den grad kunne høre. Publikum levede med, og klapsalverne bragede ned mod spillerne. Tak for det flotte fremmøde og opbakning til arrangementet! Tak for en herlig herlig dag
Hurra! Vi har fået 28.867 kr. fra Højer Brugsforening og OK.
Tak til alle jer, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan
mærkes i klubkassen.
Tillykke med det flotte resultat og tak for det gode samarbejde.
Thomas Tygesen og Lisa Sønnichsen, blev d. 1. juni 2023 overrasket med to velfortjente priser. Vi er i Højer IF's bestyrelse stolte af, at de er en del af Højer IF. Deres mange frivillige timer gavner foreningen og alle medlemmerne. TAK!
Læs begge indstillinger her:


Thomas Tygesen
Thomas startede tilbage i sommeren 2016, som træner for fodboldleg. Et hold for børn under skolealderen. Da hans egen søn rykkede op, fulgte Thomas med. Thomas har siden 2017 været træner for et drengehold, træner med stort T. Thomas er energisk, positiv og fuld af god energi. Energi der smitter af på spillerne.
I 2022 startede Thomas børnehåndbold op i foreningen. Han har med tiden fået samlet 21 spillere på to hold, i alderen 6-13 år.
Af spillere og forældre beskrives Thomas som; rummelig, engageret, sjov, venlig, tålmodig, imødekommende, god til at lære fra sig og ikke mindst er han VERDENS BEDSTE TRÆNER.
Thomas er foruden sine trænergerninger også altid villig til at hjælpe i foreningen hvor der er behov. Han har bl.a. fjernet buske og brændenælder rundt om fodboldbanerne, han har stået for trøjevask på oldboys fodboldholdet, været med i sommerfestudvalget og meget mere.
Thomas kan man altid regne med, han yder en stor indsats, og er derfor en ægte foreningsmand, der fortjener at blive hædret.
ENDNU EN GANG STORT TILLYKKE THOMAS, MED LEDER-/TRÆNERPISEN.

Lisa Sønnichsen
Lisa er en ægte ildsjæl. Hun dukker op første gang i dokumenterne, som aktiv håndboldtræner for småpiger, i sommerturneringen 1983. I 1986 blev hun kampfordeler i fodboldudvalget. Og i 1991 blev hun valgt ind i Højer Idrætsforenings bestyrelse, som kasserer. Denne post har Lisa bestridt til UG lige siden, og gør det stadig. Lisa giver gerne et nap med til foreningens sociale arrangementer, med barvagter, opstilling og oprydning til fåremærken, sommerfest, bierfest og julefrokost.
Lisa er en positiv, energisk og initiativrig kvinde, der gerne har en finger med i alle spil. Hun går ikke ind i noget halvt, og er altid velforberedt.
Lisa har bl.a. igennem tiden, været med til at få oprettet elektronisk tilmelding via hjemmesiden. Hun har været en vigtig brik i opførelsen af multibanen, padelbanen og ikke mindst HIF’s motionscenter. Hun har været kontaktperson for en lang række udvalg. Og tilbage i 2015, deltog hun også i DM i foreningsudvikling sammen med den daværende bestyrelse.
Lisa er vellidt blandt foreningens brugere og frivillige, hun er hjertelig, direkte og har simpelthen styr på tingene. Hun siger sjældent nej, og bakker 110% op om nye tiltag.
Lisa går op i det frivillige arbejde 24/7 – fritiden skal bruges på frivillighed.
Bestyrelsen i Højer IF vil takke Lisa for hendes kæmpe indsats i de forgangne år.
ENDNU EN GANG STORT TILLYKKE LISA, MED FORENINGSINDSATSPRISEN!
!!! Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte bestyrelsen, find oplysninger under fanen "kontakt".!!!

Kommende arrangementer

Her kan du se de kommende arrangementer i Højer Idrætsforening.
2024
5.-9. august: Højer IF Fodboldskole

26. oktober: Sjov Lørdag

2025
2. marts: Børnefastelavn

9. marts: Gymnastikopvisning
Bliv medlem
Går du og drømmer om at blive frivillig hjælper i Højer IF, så klik her:
Bliv medlem
Højer Idrætsforening | Halvej 1 | 6280 Højer