Højer Idrætsforening
Højer Idrætsforening

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Højer Idrætsforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.  

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Højer Idrætsforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katja Nielsen på 41187829 eller prilen16@gmail.com.

En klub af Højer IFs størrelse, har brug for stor økonomisk opbakning for at kunne gennemføre de aktiviteter, der skal til for at sikre den udvikling af spillere, trænere, ledere og klubben som helhed der tilstræbes.
Højer IF har derfor behov for et netværk af samarbejdspartnere. Et netværk vi arbejder kontinuerligt på at udvide. Nedenfor ses en række af de virksomheder, der pt. er en vigtig del af klubben.


 

Brødrene Hartmann

El-Service Højer

 

Østermarksvej 5
6280 Højer
http://el-service-hojer.dk

GF Forsikring

J.P.A. Jensen & Søn ApS

Kvickly Tønder

Nomia Tønder

Nybolig Michael Riis

OK -Benzin

Skriver Tønder A/S

Sparekassen Bredebro

Svend Wind Automobiler

Telesikring A/S

Vera´s Malerforretning A/S

Bliv medlem
Går du og drømmer om at blive frivillig hjælper i Højer IF, så klik her:
Bliv medlem
Højer Idrætsforening | Halvej 1 | 6280 Højer