Højer Idrætsforening
Højer Idrætsforening

You Turn Livsstilshold


Et træningstilbud til dig, der gerne vil have en sundere livsstil. Her er fokus på livsglæde, fællesskab, trivsel og en tankegang om, at små skridt i den rigtige retning kan føre til varige forandringer hos den enkelte.
Her er ingen løftede pegefingre, færdige opskrifter eller slankekure, men derimod inspiration til træning og sund livsstil. Så kom ud af busken og ind i kampen: hvad er dit mål for 2022?

You Turn er et hold med fokus på krop, kost og sundhed. Det er ikke et slankehold – men et livsstilshold. Nogle tilmelder sig for at møde nye mennesker, andre for at få styrket hele kroppen, ligesom der er deltagere der har et ønske om at komme i gang med en motionsform og vil sætte fokus på sund livsstil. Alle er velkomne uanset hvad der motiverer til at tilmelde sig et You Turn hold i Højer.
Træningsformen er p.t. ’Tabata’, som er en intensiv intervaltræning der både styrker kondition og muskler. Det lidt spøjse navn ’Tabata’ kommer fra den japanske mand Izumi Tabata, der for snart 25 år siden udviklede sin særlige træningsform.
Ideen med Tabata er en øvelse i 20 sekunder efterfulgt af 10 sekunders pause. En tabata gennemføres 8 gange, og tager 4 minutter at gennemføre. Vi tager mellem 3-8 cyklusser til hver træning.
Vi varierer øvelserne og introducerer forskellige redskaber (sjippetov, elastik, stepbænk, måtte, vimpel, vippebræt m.v). Det er muligt at tilpasse øvelserne og tage individuelle hensyn.


Træningstid:
Vi starter op igen til efteråret, nærmere info følger.

Tilmelding og betaling før opstart er påkrævet (tilmelding efter 'først til mølle' princip).
Max 12 deltagere.

Instruktør: Jane Boes.
Bliv medlem
Går du og drømmer om at blive frivillig hjælper i Højer IF, så klik her:
Bliv medlem
Kalender
Besøg vores side
Højer Idrætsforening | Halvej 1 | 6280 Højer